1 - شکلات شیری :
در ترکیب این شکلات، حدود 10 تا 20 درصد کاکائو (کاکائو و کره کاکائو) و بیش از 12 درصد شیر وجود دارد.
2 - شکلات سفید :
برای تهیه این شکلات فقط از چربی دانه کاکائو استفاده میشود.
3 - شکلات تیره :
حاوی مقدار بالایی کاکائو است. درصد شیر در شکلات تیره (ساده) صفر یا به میزان بسیار اندک است (کمتر از 12 درصد).
4 - شکلات بدون شکر :
این شکلات اصلا طعم و عطر خوبی ندارد و برای خوردن مناسب نیست. حاوی صددرصد کاکائو است و فقط برای پخت انواع شیرینی به کار میرود.
5 - شکلات تلخ :
در ساخت شکلات تلخ 60 تا 85 درصد کاکائو بهکار رفته است. علاوه بر این حاوی مقداری کافئین است که در افزایش متابولیسم بدن نقش دارد. همچنین 5 گرم شکلات تلخ، حدود 30 کیلوکالری انرژی به بدن میرساند.
درباره این سایت